Zakaj DAG?

Popolnost v orodju

Privoščite si kakovost

Pri podjetju DAG d.o.o. Koper želimo našim kupcem zagotoviti kvalitetne in zanesljive izdelke, izdelane v najkrajšem možnem času, zato vseskozi vlagamo sredstva v razvoj, novo tehnologijo, modernizacijo našega strojnega parka in izobraževanje kadrov.

Cilj = Preseči pričakovanja kupcev!

Cilj podjetja je preseči pričakovanja kupcev in z njimi ohranjati dobre poslovne odnose, na podlagi katerih lahko ustvarjalno sodelujemo na dolgi rok. Kakovostno storitev zagotavljamo z dobro organizacijo in z našimi številnimi prednostmi.

Know-how

Na raziskovanju in izkušnjah temelječe znanje, nam pomaga reševati probleme, ki nastajajo med procesom izdelave tehnično zahtevnih izdelkov.

Dolgoletne izkušnje

Izkušnje, ki smo jih pridobili tekom 35-letnega delovanja, nam omogočajo, da proizvajamo izdelke, ki so funkcionalni in kakovostni.

Lastna konstrukcija

Naša lastna ekipa inženirjev sodeluje tako s kupcem kot s proizvodnjo, zagotavlja najbolj optimalne rešitve za izdelavo in uporabo orodja za brizganje termoplastov.

Sodobna programska oprema

S pomočjo sodobne programske opreme za izvedbo simulacije brizganja lahko že v fazi načrtovanja orodja preprečimo kasnejše težave pri brizganju.

Znanja & Razvoj

Našo ekipo sestavlja izkušen in izobražen kader, več kot 30% zaposlenih je inženirjev, skrbimo tudi za dodatna izobraževanja in prenos znanja znotraj celotne ekipe.

Kakovostni materiali

V orodja vgrajujemo samo kvalitetne surovine in materiale, ki jih nabavljamo od zanesljivih, priznanih dobaviteljev (Meusburger, Hasco, Boehler, Thermoplay…).

Sodobna tehnologija

Razpolagamo s sodobno, kvalitetno tehnologijo, strojni park se vsako leto posodablja, CNC stroji so že standard, začeli pa smo tudi z robotizacijo proizvodnih procesov.

Hitre povratne informacije

Na lastnih brizgalnih strojih imamo možnost testiranja orodja, ko so ta pripravljena na preizkus. Na ta način dobimo povratno informacijo o delovanju orodja v najkrajšem možnem času in ga lahko takoj optimiramo po željah kupca.

Lastni merilni laboratorij

S pomočjo lastnega merilnega laboratorija imamo v vsakem trenutku možnost natančnega preverjanja mer in dimenzij polproizvodov ter proizvodov, tako da so končni izdelki proizvedeni v toleranci.

Kontaktirajte nas

DAG d.o.o. Koper
Kampel 1k
6000 Koper - Capodistria

+386 (0)5 630 59 00

KONTAKTNI OBRAZEC