Dodatne storitve

Usklajeno z natančnostjo

Svojim kupcem želimo zagotoviti celovite rešitve vse na enem mestu, zato jim s pomočjo sodobne strojne opreme in izjemnega know-howa nudimo tudi nekatere samostojne dodatne storitve.

RAZREZ Z VODNIM CURKOM

RAZREZ Z VODNIM CURKOM

Je tehnološki postopek, pri katerem z vodnim curkom pomešanim z abrazivom, pod velikim pritiskom izrežemo želeno obliko. Režemo lahko vse materiale, razen kaljenega stekla, do debeline 150 mm oz. glede na posvet tudi več. Max. velikost izreza je 700x1200 mm. S pomočjo 5-osnega stroja lahko izničimo koničnost curka in dosežemo natančnejši rez napram klasičnem stroju.

REPARATURNO LASERSKO VARJENJE

REPARATURNO LASERSKO VARJENJE

Lasersko varjenje se uporablja za popravila ali izdelavo sprememb. Z računalniško vodenim laserskim žarkom dosegamo zelo majhen in natančen nanos materiala na zahtevnih orodnih jeklih ali drugih materialih. Navarjujemo lahko žico od 0,2 do 1 mm.

BRIZGANJE MALOSERIJSKIH PROIZVODOV

BRIZGANJE MALOSERIJSKIH PROIZVODOV

Nudimo storitev brizganja termoplastičnih izdelkov z vašimi ali našimi orodji, v maloserijskih količinah. Na razpolago imamo brizgalne stroje od 5 do 320 ton zapiralne sile in gramaže do 950g. Na 50 tonskem stroju lahko brizgamo tudi z 2K tehnologijo.

MERITVE

MERITVE

S sodobnimi merilnimi stroji opravimo natančne meritve vaših izdelkov. Optični merilni stroj z merilnim območjem 200x150mm in max. višino 200mm omogoča merjenje kontur in oblik majhnih dimenzij s 175-kratno povečavo. Opravimo lahko scan 2D kontur z gostim zajemom točk in primerjamo z idealno konturo.

Za fizično meritev objektov razpolagamo s 3D koordinatni merilni strojem (CMM) z območjem meritve 600x500x400mm. Stroj je opremljen z motorizirano merilno glavo Renishaw PH20.

Kontaktirajte nas

DAG d.o.o. Koper
Kampel 1k
6000 Koper - Capodistria

+386 (0)5 630 59 00

KONTAKTNI OBRAZEC