Izdelava orodij

Celovita rešitev, od razvoja izdelka do končnega produkta

Razvoj izdelka

Razvoj izdelka

Na podlagi vaše ideje naša ekipa izkušenih inženirjev razvije izdelek, ki ga želite, lahko pa se vključi tudi v primeru, ko imate izdelek že razvit. Sodelovanje našega razvojnega tima pozitivno vpliva na kakovost končnega produkta.

Simulacija brizganja

Simulacija brizganja

S pomočjo simulacije ugotavljamo, kje in če se bodo pojavljale težave pri brizganju, saj ugotovimo trend deformiranja in zvijanja izdelka po brizganju. Na ta način lahko učinkovito načrtujemo orodje, kar zniža stroške.

Konstrukcija orodja

Konstrukcija orodja

Za učinkovito načrtovanje orodja naši inženirji uporabijo svoja strokovna znanja s področja brizganja, lastnosti materialov, izdelave in uporabe orodja. V dogovoru s kupcem izberemo optimalno rešitev za dani izdelek.

Izdelava orodja

Izdelava orodja

V lastni orodjarni izdelamo orodje za brizganje s pomočjo najsodobnejše tehnologije in visoko usposobljenega kadra. Pri tem se držimo terminskega plana in kupca o poteku izdelave redno obveščamo.

Testiranje orodja

Testiranje orodja

Orodje preizkusimo na lastnih brizgalnih strojih. Pri preizkusu upoštevamo dorečene parametre. Ko dobimo v roke izdelek, ga pregledamo in pošljemo kupcu, ki poda svoje pripombe. Sledi optimizacija orodja do zahtevane popolnosti.

Meritve

Meritve

Da dosegamo želeno natančnost, opravljamo meritve že v fazi izdelave elementov orodja. Opravijo pa se tudi merilni protokoli na termoplastičnih izdelkih z namenom ugotovitve odstopanja od želenega stanja.

Poglejte si nekaj primerov uspešnega reševanja
zahtevnih izzivov naših kupcev

Študije primera

NAŠI ATRIBUTI:

ZANESLJIVOST
IN CELOVITOST

ODLIČNE REFERENCE

ZNANJE IN IZKUŠNJE

ORODJA Z DUŠO

Sodobna tehnologija & Strojni park

Orodja za brizganje termoplastov izdelujemo s pomočjo sodobnih tehnologij in kvalitetnega strojnega parka, ter vrhunsko tehnično podporo našega osebja.Naši partnerji

Podjetje Dag že vrsto let uspešno sodeluje z domačimi in tujimi parterji.

Kontaktirajte nas

DAG d.o.o. Koper
Kampel 1k
6000 Koper - Capodistria

+386 (0)5 630 59 00

KONTAKTNI OBRAZEC