Predstavitev

DAG d.o.o. Koper: Kjer se združita mladostna inovativnost in bogate izkušnje v eno!

Tradicija orodjarstva je pri družini Draščić prisotna že več kot 35 let.
Skozi ta leta smo postali eno vodilnih podjetij na področju izdelave orodij za brizganje termoplastov v Sloveniji.

Visoko strokovno znanje zaposlenih, najsodobnejša tehnologija in nenehno vlaganje v raziskave in razvoj so glavni atributi, da smo pridobili zaupanje pri razvoju najzahtevnejših izzivov, tako domačih kot tujih naročnikov.

Družinsko podjetje kot konkurenčna prednost

DAG d.o.o. Koper je globalno podjetje z družinskimi koreninami. Slednje botruje dejstvu, da vse kar delamo, delamo s strastjo in predanostjo. Kot srednje veliko družinsko podjetje se lahko hitreje odzovemo na izzive naših strank, ter v vsako rešitev, v vsako orodje damo tudi svojo »dušo«.

LET TRADICIJE

IZDELANIH ORODIJ

GENERACIJA DRUŽINSKEGA PODJETJA

Vizija podjetja

Vizija podjetja

Naša vizija je postati vodilno podjetje pri razvoju in izdelavi orodij za brizganje termoplastov v Sloveniji in srednjeevropskem prostoru. S pomočjo vlaganja v strokovno znanje zaposlenih in najsodobnejšo tehnologijo bomo izdelovali izdelke, ki bodo sloveli po kakovosti in zanesljivosti.

Know-how za kompleksne izzive izdelave orodij

Know-how za kompleksne izzive izdelave orodij

Ob sodelovanju z našimi kupci od osnovne ideje o izdelku skozi razvoj, do izdelave orodja, pomagamo pri reševanju zahtevnih izzivov za različne industrije:

  • gospodinjski aparati,
  • bela tehnika,
  • pohištvena industrija,
  • elektroindustrija,
  • avtomobilska industrija.
Inovativnost in Razvoj

Inovativnost in Razvoj

Vsaka izdelava orodja je za nas poseben izziv. Pri izbiri materialov in načrtovanju postopkov izdelave orodja, z inovativnimi pristopi poskrbimo za najkrajši možen vložek energije, časa in materiala in ob tem zagotovimo najboljšo kvaliteto.

Za probleme stranke vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije s ciljem zniževati stroške in izboljšati končni izdelek. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv parter z inovativnimi pristopi k reševanju zahtevnih problemov izdelave orodij.

Kontaktirajte nas

DAG d.o.o. Koper
Kampel 1k
6000 Koper - Capodistria

+386 (0)5 630 59 00

KONTAKTNI OBRAZEC